Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine VRHUNSKA NOVOGRADNJA (92 M2), 200M OD PLAŽE – NOVALJA

VRHUNSKA NOVOGRADNJA (92 M2), 200M OD PLAŽE – NOVALJA

Vrsta nekretnine

Apartman

Cijena:

350.000 EUR

Adresa

Novalja, Ličko-senjska

Opis

Prodaju se luksuzni i moderno uređeni apartmani u mirnom dijelu Novalje na otoku Pagu u novogradnji, stambenom objektu s 8 apartmana. Atraktivna lokacija u novom elitnom naselju između luksuznih vila u mjestu Novalja, u blizini plaže Babe. Lokacija samo 200 metara od mora i plaže, 600 metara od dućana i restorana, te u blizini ostalih društvenih sadržaja.

 

Apartman A5 se nalazi na 2. katu zgrade i sastoji se od: ulaznog prostora, dvije spavaće sobe (13.11 i 10.26 m2), dvije kupaonice, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, dvije natkrivene terase (tlocrtne površine 18 i 11,5 m2 i ) i dva vanjska parking mjesta, ukupne neto obračunske površine 92,39 m2.

 

Prilikom gradnje poštovani su najviši standardi kvalitete, te je posvećena velika pažnja detaljima kao što su: veliki uređeni vrtovi, panoramski pogled sa terasa, klime u svakom apartmanu, električne rolete, walk in tuš, podžbukni tuš, keramika 120x40cm, ugradbena stropna rasvjeta, svjetla na senzor, SAT/TV, bambus parket, francuski prozori, staklena i aluminijska ograda, pvc antracit prozori i vrata i još mnogo drugih detalja. Energetski certfikat A razreda.

 

Vrhunska gradnja i luksuzno uređenje uz blizinu prekrasne plaže i čistog mora čine ove apartmane savršenom investicijom i mjestom za odmor.

 

Grad Novalja je zadivljujući gradić uz more na krajnjem sjeverozapadu otoka Paga. Novalja se ističe ljepotom i jedinstvenošću svojih plaža, netaknutim krajolicima, zabavnim i noćnim životom, kvalitetom kulturno-povijesnih znamenitosti, mnoštvom sadržaja za sport i rekreaciju. Grad je udaljen 75 minuta vožnje od prekrasnog grada Zadra! To vam omogućuje mnoštvo prilika da doživite kombinaciju gradskog odmora i opuštajućih vibracija na plaži.

 

Prometna povezanost otoka Paga, pa tako i Novalje, s kopnom je odlična: trajekti na liniji kopno (Prizna) – otok Pag (Žigljen) plove danonoćno. Uz to, na južnu se stranu otoka može stići i preko Paškog mosta. brza brodska katamaranska linija povezuje Novalju s Lošinjom, Rabom i Rijekom, dok je najbliža zračna luka udaljena oko 80 km ili oko sat vremena vožnje (zračna luka Zemunik – Zadar).

 

OPIS APARTMANA:

Apartman A5 – 2. kat – stambena površina 72.60 m2 (2 spavaće sobe + 2 kupaonica) + terasa1 (18 m2) + terasa2 (11,5 m2) + dva vanjska parking mjesta, ukupna neto površina 92,39 m2 = 350.000 EUR

 

Pogledajte video na linku:

https://youtu.be/Hhc6BjYKniU

 

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.

Mogućnost kupnje kreditom banke.

Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

www.sanpatrik.eu

 

Pojedinosti

  • Blizina plaže
  • Miran predio
  • Pogled na more
  • Pogled panoramski
  • Velike staklene stijene

Video

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik