Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Tribunj: Moderan apartman 3-S (128 m2), 50m od mora, pogled na more

Tribunj: Moderan apartman 3-S (128 m2), 50m od mora, pogled na more

Vrsta nekretnine

Stan

Cijena:

552.421 EUR

Adresa

Tribunj, Šibensko-kninska

Opis

Prodaju se moderno uređeni apartmani u Tribunju, pitoresknom dalmatinskom mjestu, 50 metara od mora, u novogradnji s ukupno osam stambenih jedinica. Atraktivna lokacija u mirnom dalmatinskom mjestu, udaljenom 2 km od Vodica, 20 km od Šibenika i u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja.

 

Prilikom gradnje poštuju su najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima i energetskoj učinkovitosti. Svi stanovi biti će opremljeni klima uređajima za hlađenje, podnim grijanjem, aluminijskom stolarijom, električnim podizačima roleta, komarnicima, protuprovalnim vratima sa zvučnom izolacijom. Predviđeni energetski certifikat je A razreda. Sukladno trendovima zgrada će na raspolaganju imati i vlastitu punionicu za električna vozila!


 

Vrhunska gradnja i moderno uređenje uz blizinu prekrasne plaže i čistog mora čine ove apartmane savršenom investicijom i mjestom za odmor. Ovi apartmani nalaze se 17 km od ulaza na autocestu A1, 65 km od zračne luke Zadar i u blizini nacionalnih parkova Krka i Kornati.

 

OPIS STANA:

Stan D – 1. kat – stambena površina 87 m2 (3 spavaće sobe + 3 kupaonice) + natkrivena terasa (21,71 m2 – J) + natkriveni balkon (13,77 m2 – Z-J) + garažno parkirno mjesto, neto obračunske površine 131,17 m2 = 511.563 EUR

Datum useljenja: 06/2024

www.sanpatrik.eu

Pojedinosti

  • Blizina centra
  • Blizina dućana
  • Blizina plaže

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik