Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Tribunj: Moderan apartman 2-S (59 m2), 50m od mora, novogradnja

Tribunj: Moderan apartman 2-S (59 m2), 50m od mora, novogradnja

Vrsta nekretnine

Apartman

Cijena:

266.370 EUR

Adresa

Tribunj, Šibensko-kninska

Opis

Prodaju se moderno uređeni apartmani u Tribunju, pitoresknom dalmatinskom mjestu, 50 metara od mora, u novogradnji s ukupno osam stambenih jedinica. Atraktivna lokacija u mirnom dalmatinskom mjestu, udaljenom 2 km od Vodica, 20 km od Šibenika i u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja.

 

Prilikom gradnje poštuju su najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima i energetskoj učinkovitosti. Svi stanovi biti će opremljeni klima uređajima za hlađenje, podnim grijanjem, aluminijskom stolarijom, električnim podizačima roleta, komarnicima, protuprovalnim vratima sa zvučnom izolacijom. Predviđeni energetski certifikat je A razreda. Sukladno trendovima zgrada će na raspolaganju imati i vlastitu punionicu za električna vozila!


 

Vrhunska gradnja i moderno uređenje uz blizinu prekrasne plaže i čistog mora čine ove apartmane savršenom investicijom i mjestom za odmor. Ovi apartmani nalaze se 17 km od ulaza na autocestu A1, 65 km od zračne luke Zadar i u blizini nacionalnih parkova Krka i Kornati.

 

OPIS STANA:

Apartman C – 1. kat – stambena površina 59,56 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica) + lođa (7,23 m2 – orijentacija J-I) + vanjsko parking mjesto; neto obračunska površina 67,48 m2 = 266.370 EUR

 

Datum useljenja: 06/2024

www.sanpatrik.eu

Pojedinosti

  • Blizina plaže

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik