Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Trešnjevka – novogradnja: 3-S stan (91 m2), tramvaj 3 min

Trešnjevka – novogradnja: 3-S stan (91 m2), tramvaj 3 min

Vrsta nekretnine

Cijena:

394.171 EUR

Adresa

Zagreb, Grad Zagreb

Opis

Na odličnoj lokaciji u zagrebačkoj četvrti Trešenjevka u izgradnji je moderna stambena zgrada na sedam etaža (podzemna garaža, prizemlje i 5 katova) s ukupno 17 stambenih jedinica (dvosobni i trosobni stanovi). Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji – u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja i 250 metara od tramvajske stanice na Tratinskoj ulici.

 

U izgradnji zgrade koriste se visokokvalitetni materijali i oprema te će stan biti minimalno energetskog certifikata B. Zgrada se gradi od armirano betonske (AB) konstrukcije, a pregradni zidovi unutar stanova izrađeni su metodom suhe gradnje (gips-kartonske ploče s kvalitetnom zvučnom izolacijom). Investitor je zagrebačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.

 

Na ulazu u svaki stan nalaze se protuprovalna i protupožarna vrata, podovi su obloženi kvalitetnim parketom renomiranog proizvođača, vrhunskom keramikom uz kupaonsku i sanitarnu opremu uglednih dobavljača. Vanjska stolarija je PVC u boji s aluminijumskim roletama (električni podizači u dnevnom boravku) i kvalitetna toplinska izolacija.

 

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, autobusna stanica 50 metara, tramvajska stanica 250 metara, trešnjevačka tržnica 350 metara, dječji vrtić i osnovna škola 50 metara, Dom sportova 800 metara, dom zdravlja, supermarketi, restorani, caffe-barovi…

 

OPIS STANA:

Stan S-33 – 3. kat (orijentacija S-J-I) – stambena površina 77,04 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica + WC) + lodja (5,23 m2) + garažno parkirno mjesto + ostava (5 m2); ukupna neto obračunska površina 91,47 m2 = 394.171 EUR

 

Datum useljenja: 04/2024

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.

Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

Mogućnost kupnje kreditom banke.

 

Za ostale detalje ili termin sastanka, stojimo na raspolaganju.

 

www.sanpatrik.eu

Pojedinosti

  • Blizina dućana
  • Blizina škole

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik