Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Resnik: Projekt za četri stana (532 m2) – idealno za najam radnicima

Resnik: Projekt za četri stana (532 m2) – idealno za najam radnicima

Vrsta nekretnine

Građevinsko zemljište

Cijena:

180.000 EUR

Adresa

Zagreb, Grad Zagreb

Opis

Na prodaju je građevinsko zemljište površine 1.264 m2 s izrađenim idejnim projektom za izgradnju dva polugrađena objekta. Svaki objekt je zamišljen s dva stana ukupne bruto razvijene površine (BRP) od 266 m2, rasprostranjenih kroz tri etaže, nudeći ukupno 4 stana i 532 m2 BRP. Zemljište se nalazi u zagrebačkom kvartu Pešćenica – Žitnjak, u mirnom dijelu i slijepoj ulici, a u blizini Slavonske avenije i neposrednoj blizini ZET stanice autobusa.

 

Prizemlje svakog objekta sadrži jednosoban stan površine 65 m2 neto, dok su na prvom katu i potkrovlju smješteni dvoetažni stanovi površine 145 m2 neto. Takav raspored pruža optimalnu privatnost i prostor za svaku jedinicu.

 

Mikrolokacija zemljišta je izvrsna, samo 500 m od autobusnih linija ZET-a 216 i 276 koje voze do okretišta na Kvatriću i Dumovcu.

 

Dodatni benefiti uključuju već ishođene uvjete gradnje i predani zahtjev za izdavanje građevinske dozvole, koja se očekuje unutar mjeseca. Također, postoji mogućnost financiranja kupnje preko banke.

 

Zemljište je ograđeno sa 100 metara nove betonske panelne ograde, dok je vlasništvo čisto, bez tereta i spremno za prijenos na novog vlasnika.

 

Za više detalja iili termin razgleda nekretnine, budite slobodni nas kontaktirati.

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik