Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Otok Murter: Luksuzan 3-S apartman, prvi red do plaže, pogled na more

Otok Murter: Luksuzan 3-S apartman, prvi red do plaže, pogled na more

Vrsta nekretnine

Apartman

Cijena:

520.000 EUR

Adresa

Murter, Šibensko-kninska

Opis

Prodaju se luksuzno opremljeni apartmani u Betini na otoku Murteru, prvi red do mora, 5 metara od lijepe šljunčane plaže, u novogradnji – urbanoj vili sa šest apartmana i pogledom na more. Atraktivna destinacija na mirnom dijelu otoka uz predivne plaže i očaravajuće prirodne ljepote, udaljena 1h vožnje od zračne luke Zeumnik, a u blizini Zadra, Šibenik i dva nacionalna parka.

 

Apartman A2 nalazi se na 2. katu vile i sastoji se od: hodnika, dvije spavaće sobe (13 m2), kupaonice, WC-a, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, natkrivene terase (13,50 m2) s pogledom na more, vanjskog parking mjesta te spremišta u podrumu, ukupne neto obračunske površine 87,48 m2. U zajedničkom dvorištu ove urbane vile nalazi se ljetna kuhinja s plinskim roštiljem za sve suvlasnike, dok se u podrumu nalazi mala fitness dvorana.

 

Prilikom gradnje poštovali su se najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima kao što su: kvalitetna stolarija (aluminij i PVC), rolete s električnim griljama i komarnicima, protuprovalna i protupožarna vrata, podno grijanje, svaka soba i dnevni boravak opremljeni su klima uređajem i TV priključkom, nadzorna kamera na terasi, moderne sanitarije (Villeroy & Boch, Hansgrohe) te talijanska keramika Pastorelli. Stanovi imaju ugrađenu predinstalaciju za SmartHome sustav.

 

Otok Murter danas je značajna turistička destinacija s brojnim kulturno-povijesnim znamenitostima, prirodnim plažama i nenaseljenim otocima u neposrednoj blizini. Najviši vrh iznosi tek 125 metara nadmorske visine, otok se smjestio u šibenskom akvatoriju i mostom je spojen s kopnom. Murter se može smatrati svojevrsnim ulazom u poznati Nacionalni park Kornati, skupinu otočića koji izgledaju kao biseri posuti u moru koji oduzimaju dah svakom posjetitelju.

 

OPIS APARTMANA:

Apartman A2 – 2. kat – stambena površina 73,59 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica + WC) + natkrivena terasa (13,50 m2) + ostava (5 m2) + vanjsko parking mjesto, sve neto obračunske površine 86,34 m2 = 520.000 EUR

 

Kupac ima mogućnost dodatne kupnje garažno parkirno mjesto uz nadoplatu od 45.000 EUR.

 

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.

 

Agencijska naknada za kupca iznosi 2% + pdv.

U navedenu cijenu agencijske naknade uključeno je pravno savjetovanje, financijsko savjetovanje, sigurnost cijelom procesu preko licencirane agencije i police osiguranja kod Grawe osiguranja d.d., upis prava vlasništva i transfer režija na novog vlasnika te savjetovanje tijekom cijelog procesa.

Pojedinosti

  • Blizina plaže
  • Pogled na more panoramski

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik