Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Otkrijte golferski raj na vrhuncima Luštica Baya

Otkrijte golferski raj na vrhuncima Luštica Baya

Vrsta nekretnine

Apartman

Cijena:

1.155.000 EUR

Adresa

Tivat, Crna Gora

Opis

Predstavljamo Luštica Bay, potpuno novo naselje na crnogorskoj obali Jadranskog mora koji svojim stanovnicima nudi sve sadržaje moderne zajednice uz očuvanje rustikalnog i tradicionalnog lokalnog šarma. Sve veći broj ljudi iz različitih kultura diljem svijeta odlučuje ovdje započeti novi život, stvarajući nevjerojatno raznoliku zajednicu koja je pokretačka snaga razvoja Luštice.

 

Projekt Luštica Bay predstavlja mirnu oazu na obali Jadrana, na ulazu u čuveni bokokotorski zaljev. Ovaj zaljev, dom UNESCO zaštićenog starog grada Kotora, bogat je venecijanskom arhitekturom i povijesnim naseljima poput Risna, najstarijeg naselja zaljeva s poviješću dužom od dvije tisuće godina. Poluotok je poznat po stoljetnim maslinicima, rustikalnim kamenim selima, skrivenim plažama i šarmantnim skrovištima, nudeći jedinstveno iskustvo gdje se tradicionalni životni stil združuje s modernim luksuzom i personaliziranim iskustvima.

 

Luštica Bay je savršena destinacija koja spaja autohtoni šarm, moderne sadržaje i crnogorsku kulturu s ekološkim dizajnom. Razvijeno da se besprijekorno uklopi u svoje okruženje, ovo obalno naselje nudi raznoliku kolekciju vrhunskih stanova i vila, izvanrednih trgovina, vrhunskih restorana i kafića, te globalno poznat 5* hotel The Chedi. S modernom marinom, Luštica Bay pruža izravan pristup kristalno čistim vodama Jadrana, a uskoro će dobiti i prvi golf teren u Crnoj Gori s panoramskim pogledom na Jadransko more i tivatski zaljev.

 

Otkrijte čarobne plaže gdje se sofisticirani beach klubovi, skrivene uvale i obiteljski restorani spajaju s luksuzom 5* hotela. Uživajte u panoramskim pogledima, sup boardingu i jogi na Marina Beach, ili se prepustite adrenalinskim vodenim sportovima. Posjetite Almaru za nezaboravne evente i vrhunske koktele i opustite se na Ramla Beachu uz bogate sadržaje. Za mirniji odmor, Zen Beach Sea Lounge nudi idilično utočište, dok The Garden Sea Lounge pruža obiteljsku zabavu. Luštica Bay pruža savršeni mix luksuza, avanture i obiteljskog užitka.

 

Luštica Bay vlasnicima pruža opciju najma svojih nekretnina na kratki i dugi rok, uz ponudu dodatnog sadržaja i pogodnosti luksuznog hotela. Program najma nudi mogućnost ostvarivanja atraktivnog povrata na investiciju. Uživajte u doručku, pristupu plaži i bazenu te prijevozu unutar naselja uz širok izbor trgovina, od svakodnevnih potrepština do visokokvalitetnih vina i jedinstvenih modnih brendova. Raznolike sportske aktivnosti, zdravstveni i wellness programi te bogat zabavni sadržaj osiguravaju dinamičan život i vrhunsku zabavu. Djeca mogu uživati u dječijem klubu, dok odrasli mogu istraživati razne događaje, uključujući festivale i koncerte.

 

Luštica Bay privukla je brojne slavne osobe koje su ovdje pronašle svoj drugi dom, uključujući svjetski poznatog tenisača Novaka Đokovića. Susret s poznatim susjedima samo je jedna od čari života u ovom jedinstvenom odredištu.

 

Luštica Bay nije samo projekt, već vizija za budućnost – stambenog i turističkog odredišta koje postavlja visoke standarde u održivosti. Od nekada netaknute crnogorske obale do danas prosperitetne zajednice, Luštica Bay nudi iznimnu priliku za kvalitetan život u skladu s prirodom, vrhunskim sadržajima i jedinstvenim iskustvima.

 

NAJLUKSUZNIJI DIO – PEAKS

Najluksuzniji dio projekta Luštica Bay je Peaks, smješten na vrhu brda. Peaks donosi vrhunski golf teren sa 18 rupa i zadivljujućim panoramskim pogledom, te naselje luskuznih vila koje su potpuno prilagođene krajoliku uz minimalni utjecaj na okoliš. Teren pruža izazov za sve razine igrača.

 

Svjetska golf igrališta zaslužuju i svjetske sadržaje. Club House je središte golferske zajednice uz vrhunsko gostoprimstvo i opcije za top gastronomiju. S elegantnim interijerom, arhitekturom duboko ukorijenjenom u lokalno područje i jedinstvenim pogledom, Club House je idealno mjesto za usavršavanje golferskih vještina, opuštanje nakon igre ili večeru s prijateljima i obitelji.

 

APARTMANI U PEAKS-U

Prostrani apartmani pružaju pogled na more i prve dvije rupe golf igrališta, uz otvorene dnevne prostore i blagovaonicu. Kuhinje su izrađene po mjeri s uređajima marke Miele (ili sličnim brendom), dodajući dodir luksuza i funkcionalnosti. Podovi su obloženi porculanskim pločicama koje imitiraju kamen i teraco, dodajući eleganciju prostoru. Apartmani se odlikuju prostranim balkonim, pružajući dodatni prostor za uživanje na otvorenom.

 

Stanari imaju pristup zajedničkom bazenu i prostoru idealnom za opuštanje i druženje. Također, na raspolaganju je i zajedničko parkiralište. Mogućnosti nadogradnje uključuju ormare po mjeri, podove visoke kvalitete od parketa, dodatne uređaje marke Miele (ili slično) i markirane armature i sanitarije.

 

Standardna oprema uključuje sanitarije marke Laufen & Catalano, armature i dodatke za kupaonicu marke Hansgrohe (ili slično) u kromiranoj ili mat crnoj varijanti.

 

Za dodatne informacije o detaljima ili za termin razgleda uživo, budite slobdni nas kontaktirati@www.sanpatrik.eu

Pojedinosti

  • Blizina dućana

Video

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik