Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine NOVOGRADNJA STAN (58 M2) – 2 MIN OD TRAM. – D. DUBRAVA

NOVOGRADNJA STAN (58 M2) – 2 MIN OD TRAM. – D. DUBRAVA

Vrsta nekretnine

Stan

Cijena:

191.928 EUR

Adresa

Zagreb, Grad Zagreb

Opis

U zagrebačkoj četvrti Donja Dubrava u izgradnji je moderna stambena zgrade na tri etaže (prizemlje + 2 kata) s ukupno 5 stambenih jedinica. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji – mirna obiteljska mikrolokacija u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja i 150 metara od tramvajske stanice na Aveniji Dubrava.

 

Sustav grijanja je podno putem dizalice topline, a hlađenje će biti riješeno putem klimatizacijskih uređaja.

 

Na ulazu u svaki stan nalaze se protuprovalna i protupožarna vrata, podovi su obloženi kvalitetnim parketom i keramikom uz kupaonsku i sanitarnu opremu. Vanjska stolarija je troslojna PVC uz kvalitetnu toplinsku izolaciju.

 

Stan S-2 nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije spavaće sobe (9 i 9,15 m2), kupaonice, hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom (Z – J) te balkona (7,36 m2).

 

Posebnost ove zgrade je upotreba visokokvalitetnih materijala i opreme u izgradnji, s energetskim certifikatom klase A i vrhunskom izolacijom. Izgrađena je od armiranobetonske konstrukcije te pruža maksimalnu sigurnost u slučaju potresa, u skladu s hrvatskim zakonodavstvom. Investitor, renomirana zagrebačka tvrtka, poznata je po svojoj kvaliteti u građevinskom sektoru.

 

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, dječji vrtić, osnovna škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarketi, restorani, caffe-barovi, dok je tramvaj udaljen 2 minute laganog hoda.

 

Mogućnost kupnje garaže površine 15 m2.

OPIS STANA:

Stan S-2 – 1. kat – stambena površina 51,48 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica) + balkon (7,36 m2) + vanjsko parkirno mjesto, ukupno neto obračunska površina 58,16 m2 = 191.928 EUR

 

Datum useljenja: 12/2024

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.

Mogućnost kupnje kreditom banke.

www.sanpatrik.eu

 

Za ostale detalje ili termin sastanka, stojimo na raspolaganju.

Pojedinosti

  • Blizina dućana
  • Blizina škole

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik