Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine NOVOGRADNJA – DUBEC: 4-S (87 M2) – PENTHOUSE

NOVOGRADNJA – DUBEC: 4-S (87 M2) – PENTHOUSE

Vrsta nekretnine

Stan

Cijena:

255.200 EUR

Adresa

Zagreb,

Opis

U zagrebačkoj četvrti Gornja Dubrava, naselje Dubec u izgradnji je moderna stambena zgrade s dizalom na četiri etaže (prizemlje + 3 kata) s ukupno 10 stambenih jedinica. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji – mirna obiteljska mikrolokacija u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja i 450 metara od okretišta tramvaja Dubec.

 

Sustav grijanja je centralno etažno na gradski plin, a hlađenje će biti riješeno putem klimatizacijskih uređaja. U izgradnji zgrade koriste se visokokvalitetni materijali i oprema te će stan biti energetskog certifikata A. Zgrada se gradi od armirano betonske (AB) konstrukcije, a pregradni zidovi unutar stanova izrađeni su metodom suhe gradnje (gips-kartonske ploče s kvalitetnom zvučnom izolacijom).

 

Na ulazu u svaki stan nalaze se protuprovalna i protupožarna vrata, podovi su obloženi kvalitetnim parketom i keramikom uz kupaonsku i sanitarnu opremu. Vanjska stolarija je troslojna PVC uz kvalitetnu toplinsku izolaciju.

 

Stan J-S-7 nalazi se na 3. katu (penthouse) i sastoji od hodnika, tri spavaće sobe (12, 9 i 9 m2), dvije kupaonice, praonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te dvije nenatkrivene terase (43 m2 i 5 m2).

 

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, dječji vrtić, osnovna škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarketi, restorani, caffe-barovi, dok je tramvaj udaljen 5 minuta laganog hoda.

 

OPIS STANA:

Stan J-S-7 – 3. kat (penthouse) – stambena površina 73,40 m2 (3 spavaće sobe + 2 kupaonice) + nenatkrivena terasa (43,16 m2) + nenatkrivena terasa (4,71 m2) + vanjsko parkirno mjesto; ukupna neto obračunska površina 87,87 m2 = 255.200 EUR

 

Datum useljenja: ljeto/2024

Vlasništvo je uredno 1/1.

Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

Mogućnost kupnje kreditom banke.

www.sanpatrik.eu

 

Za ostale detalje ili termin sastanka, stojimo na raspolaganju.

 

Agencijska naknada za kupca iznosi 2% + pdv.
U navedenu cijenu agencijske naknade uključeno je pravno savjetovanje, financijsko savjetovanje, sigurnost cijelom procesu preko licencirane agencije i police osiguranja kod Grawe osiguranja d.d., upis prava vlasništva i transfer režija na novog vlasnika te savjetovanje tijekom cijelog procesa.

Pojedinosti

  • Blizina dućana
  • Blizina škole
  • Miran predio
  • Velika terasa

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik