Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine NOVI PROJEKT – DUBAI LAKE VIEWS: ŽIVOT SA STILOM I ODLIČNA INVESTICIJA

NOVI PROJEKT – DUBAI LAKE VIEWS: ŽIVOT SA STILOM I ODLIČNA INVESTICIJA

Vrsta nekretnine

Stan

Cijena:

250.000 EUR

Adresa

Dubai, UAE

Opis

Otkrijte novu dimenziju modernog načina života u Dubaiju, točnije u novom projektu Lake Views, smještenom u srcu Dubai Production Cityja. Ovaj stambeni kompleks nudi moderno iskustvo života s kombinacijom luksuza i praktičnih rješenja. Uživajte u panoramskom pogledu na jezero i vrhunskoj opremi u ovoj strateški smještenoj oazi mira.

 

Arhitektonska elegancija: Svaki detalj u projektu Lake Views dizajniran je s pažnjom, od spektakularne fasade do kvalitetne završne obrade, postavljajući nove standarde elegancije.

 

Luksuz bez granica: Opustite se u bazenu s panoramskim pogledom i prepustite se ekstravaganciji u svakom detalju.

 

Odlična lokacija: Sa savršenom pozicijom uz Sheikh Mohammed Bin Zayed Road, ovaj projekat nudi jednostavam pristup glavnim atrakcijama grada, uključujući Dubai Marinu, JBR plaže, Jumeirah Golf Estates, Dubai Mall i Burj Khalifu.

 

Vrhunski sadržaji: U projektu Lake Views možete se prepustiti nizu sadržaja koji postavljaju nove standarde luksuznog načina života. Od privatnih bazena i bujnih šetnica do vanjskog kina, prostora za roštilj, sportskih sadržaja (stolni tenis, košarka, VR golf) te zona za opuštanje, svaki je detalj pažljivo dizajniran kako bi osigurao vrhunsko iskustvo života. Stanovi su opremljeni naprednom smart-home tehnologijom, potpuno opremljenim kuhinjama s ugrađenim aparatima, uz pristup najsuvremenijim fitness i welness sadržajima u zajedničkim prostorima zgrade.

 

Zašto investirati u Dubai?

Otkrijte Dubai kao siguran i dinamičan grad, središte ekonomije i turizma, poznat po svojoj strateškoj lokaciji, izvanrednoj infrastrukturi i visokom standardu života. Grad u kojem se ne plaća porez na dohodak i gdje se ostvaruje visoki povrat na investiciju.

 

Investicijska prilika u Dubaiju s fleksibilnim planom plaćanja:

Opcija plaćanja u ratama 8 godina s 0% kamata

DATUM USELJENJA: rujan 2027.

Dostupne stambene jedinice: studio, jednosobni i dvosobni stanovi; svaka jednica sa svojim bazenom

Ekskluzivni sadržaji uključuju privatne bazene, fitness centar, uslugu parkiranja, concierge usluge i mnoge druge

 

OPCIJA PLAĆANJA:

ODMAH: 20% akontacija + 4% DLD (UAE državna pristojba) + 1.100 EUR administrativnih naknada = 61.100 EUR

SLJEDEĆIH 80 MJESECI: 1% (2.500 EUR mjesečno)

Nakon što se isplati 40% vrijednosti stana, postoji mogućnost njegove prodaje, što, s obzirom na rast cijena nekretnina u Dubaiju, može rezultirati dodatnom zaradom. Također, postoji opcija davanja stana na upravljanje specijaliziranim tvrtkama za dugoročni ili kratkoročni najam. Ova strategija omogućuje povrat na investiciju u rasponu od 8 do 10%, čineći Lake Views ne samo mjestom za luksuzno stanovanje, već i iznimno povoljnom investicijskom prilikom.

 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i postanite dio luksuzne zajednice u Dubaiju. Za više informacija ili dogovor termina za razgledavanje ovih ekskluzivnih apartmana, slobodno nas kontaktirajte.

 

#LakeViews #Dubai #Nekretnine #Ulaganje

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik