Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine NAJBOLJA NOVOGRADNJA U CENTRU SESVETA (4S – 93 M2)

NAJBOLJA NOVOGRADNJA U CENTRU SESVETA (4S – 93 M2)

Vrsta nekretnine

Stan

Cijena:

276.000 EUR

Adresa

Zagreb,

Opis

U zagrebačkoj četvrti Sesvete u izgradnji je moderna stambena zgrada na tri etaže (prizemlje i 2 kata) s ukupno deset stambenih jedinica (trosobni i četverosobni stanovi). Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji – u samom centru Sesveta (300m od željezničkog terminala i trga Dragutina Domjanića), a opet na mirnoj obiteljskoj mikrolokaciji u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja.

 

Vrlo aktualno s obzirom na energetsku krizu – u sve stanove ugrađuje se podno grijanje na struju preko aluminijske trake ugrađene ispod glazure te vrhunski MITSUBISHI sustav hlađenja i grijanje s unutarnjim fan-coolerima.

 

Svaki stan ima pripremljen kompletan sustav instalacija za ugradnju solarne elektrane na krovu zgrade (proizvodnja električne energije preko solarnih ćelija) što vlasniku stana omogućava instalaciju elektrane snage 3 – 5 KW u vrlo kratkom roku čime može postati neovisan o distributeru električne energije.

 

U izgradnji zgrade koriste se visokokvalitetni materijali i oprema te će stan biti energetskog certifikata A. Zgrada se gradi od armirano betonske (AB) konstrukcije, a pregradni zidovi unutar stanova izrađeni su metodom suhe gradnje (gips-kartonske ploče s kvalitetnom zvučnom izolacijom). Glavni izvođač radova je zagrebačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.

 

Na ulazu u svaki stan nalaze se protuprovalna, protupožarna i protudimna vrata marke Diere, podovi su obloženi kvalitetnim parketom, vrhunskom keramikom uz kupaonsku i sanitarnu opremu uglednih dobavljača. Vanjska stolarija je antracit PVC s troslojnim staklima i aluminijumskim roletama (električni podizači u dnevnom boravku), prekidači Panasonic, šifrarnik za ulaz u zgradu, video-portafon Urmet, a polirane porculanske ploče na stubištu zgrade.

 

Zgrada će imati ventiliranu fasadu i toplinsku izolaciju kompletnu od kamene vune debljine 10cm. Prednosti ventilirane fasade su osim estetike, dugotrajnost materijala koji se ne treba obnavljati za cijeli životni vijek zgrade te bolja toplinska svojstva.

 

Zgrada ima dva zasebna ulaza sa stubištem, ispred zgrade se nalazi deset vanjskih parkirnih mjesta i svako parkirno mjesto ima pripremu za punjenje eletričnih vozila.

 

Stan S-9 nalazi se na 2. katu i sastoji od hodnika, degažmana, tri spavaće sobe (11, 10 i 10 m2), kupaonice, WC-a, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, izbe i tri balkona.

 

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, dječji vrtić, osnovna škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarketi, restorani, caffe-barovi te autobusna i željeznička stanica.

 

OPIS STANA:

Stan S-9 – 2. kat (penthouse) – stambena površina 80,03 m2 (3 spavaće sobe + kupaonica) + balkon1 (9,72 m2) + balkon2 (5,43 m2) + balkon3 (21,36 m2) + vanjsko parkirno mjesto PM 02; ukupna neto obračunska površina 92,62 m2 = 276.000 EUR

 

Datum useljenja: proljeće/2024

Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

Mogućnost kupnje kreditom banke uz povoljne uvjete.

Tablicu svih stanova možete skinuti na sljedećem linku:

https://bit.ly/tablica_projekt_sesvete

 

Za ostale detalje ili termin sastanka, stojimo na raspolaganju.

www.sanpatrik.eu

 

Agencijska naknada za kupca iznosi 1% + PDV.

U navedenu cijenu agencijske naknade uključeno je pravno savjetovanje, financijsko savjetovanje, sigurnost cijelom procesu preko licencirane agencije i police osiguranja kod Grawe osiguranja d.d., upis prava vlasništva i transfer režija na novog vlasnika te savjetovanje kroz cijeli proces.

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik