Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Moderan apartman 3-S (59 m2) – centar Umaga

Moderan apartman 3-S (59 m2) – centar Umaga

Vrsta nekretnine

Apartman

Cijena:

224.238 EUR

Adresa

Umag, Istarska

Opis

Prodaju se moderno uređeni apartman u centru grada Umaga, izrazito turističkog mjesta na zapadnoj istarskoj obali, samo 10 km od granice Slovenije. Apartmani se nalazi u novogradnji s ukupno 3 stambene jedinice. Atraktivna lokacija u mirnom istarskom mjestu, udaljenom 10 km od slovenske granice i 40 km od talijanskog grada Trsta.

 

Prilikom gradnje poštuju su najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima. Fasada će biti izvedena od stirpora 10 cm, dok će podovi svih prostorija biti obloženi kvalitetnim keramičkim pločicama. Stolarija PVC, aluminijske rolete, stakla troslojna s nisko energetskim premazom. Vanjski zajednički prostori biti će primjereno hortikulturno uređeni s niskim i visokim raslinjem.

 

Grijanje i hlađenje u dnevnom boravku i svim spavaćim sobama odvijat će se preko multisplit klimatizacijskog sustava sa zidnom jedinicom, u kupaonici će biti smješteni električni bojler 80l za pripremu potrošne vode. Dodatno grijanje u dijelu stana biti će podno električno. Stolarija. drvena, troslojno staklo punjeno argonom i grilje. Keramika 1. klase u kupoanici i kuhinji. U dnevnom boravku i sobama troslojni lakirani parket. Predviđeni energetski certifikat je A razreda.

 

Grad Umag ima izuzetno zanimljivu povijest: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Posebno je poznat kao sportski centar Istre s obzirom da već godinama, kao domaćin ATP turnira, ugošćuje brojne zvijezde svjetskog tenisa. Umag ima raznovrsnu gastro ponudu uz izvrsne morske i mesne specijalitete, a nikako se ne smiju propustiti vrhunsko istarsko vino i ekstra djevičansko istarsko maslinovo ulje.

 

Vrhunska gradnja i moderno uređenje uz blizinu prekrasnih plaža i čistog mora čine ove apartmane savršenom investicijom i mjestom za odmor. Ovi apartmani nalaze se 10 km od ulaza na autocestu A9, 1h vožnje do aerodroma u Puli te u blizini nacionalnog parka Brijuni.

 

OPIS APARTMANA:

Apartman A-1 – 1. kat – stambena površina 51,85 m2 (2 spavaće sobe + 1 kupaonica) + spremište S1 (14,31 m2); neto obračunska površina 59,01 m2 = 224.238 EUR

 

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.

Datum useljenja: Q1/2025

www.sanpatrik.eu

Pojedinosti

  • Blizina centra
  • Blizina dućana
  • Blizina plaže
  • Blizina škole
  • Centar mjesta/grada
  • Ekskluzivan interijer

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik