Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Luksuzna vila (275 m2) – pogled na more i bazen – Kaštel

Luksuzna vila (275 m2) – pogled na more i bazen – Kaštel

Vrsta nekretnine

Cijena:

975.000 EUR

Adresa

Kaštela, Splitsko-dalmatinska

Opis

Predstavljamo luksuzno naselje s deset vila smješteno u okolici Splita, u naselju Kaštel Sućurac, 1.5 km od mora i marine Kaštela, s otvorenim pogledom na more. Kompleks se nalazi na mirnoj lokaciji, 10 minuta vožnje od splitskog aerodrom i u blizini svih društvenih sadržaja.

 

Vila tipa A sastoji se od prizemlja, kata i krovne terase. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa blagavaonom i kuhinjom, wc, praonica, ostava, hodnik, terasa i vanjski bazen. Na katu su smještene 4 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom te balkon, dok su na krovnoj terasi smješteni sunčalište, lounge, blagovaonica i vrt.

 

Vrhunska gradnja i luksuzno uređenje te strateška lokacija, uz blizinu prekrasnih plaža i čistog mora čine ove vile savršenom investicijom i mjestom za odmor. Kompleks se nalazi u srednjoj Dalmaciji, 15 minuta od grada Splita, 12 minuta od splitskog aerodroma, 25 minuta od autoceste A1 (izlaz Prgomet), u blizini su i tri nacionalna parka (Kornati, Krka i Mljet) te predivni otoci (Čiovo, Brač, Hvar, Šolta, Vis).

 

Kaštel Sućurac je jedan od sedam Kaštela između Trogira i Splita. Plaže kaštelanske rivijere nadovezuju se u nizu od 6 kilometara neprekinutih uvala i kupališta zaklonjenih hladovinom borova i tamarisa. Svojim ljepotama ovo je područje od pamtivijeka privlačilo ljude, od starogrčkih pomoraca, rimskih patricija, hrvatskih kraljeva i vladara, vrijednih voćara i povrtlara do suvremenih turista. Tu su se u antičko doba gradili ljetnikovci, mnoge kuće su sagrađene od starog materijala te se i danas vide ulomci građevinskih ukrasa, nadgrobnih spomenika i natpisa zazidani u kuće mještana. U Kaštel Sućurcu se nalazi najstarija obrambena kula koja je dodatnim zahvatima postala naselje uz more.

 

Vila tipa A – ukupna površina 275 m2 (4 spavaće sobe + 4 kupaonice + dnevni boravak) + 2 terase + krovna terasa (125 m2) + vanjski bazen + dvorište sa 4 parkirna mjesta = 975.000 EUR

 

Vlasništvo je 1/1, bez tereta.

Datum useljenja: Q1/2025

Mogućnost kupnje kreditom banke.

www.sanpatrik.eu

Pojedinosti

  • Blizina dućana
  • Pogled na more

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik