Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Luksuzan kompleks Makarska: 4-S stan (81 m2), pogled na more, bazen

Luksuzan kompleks Makarska: 4-S stan (81 m2), pogled na more, bazen

Vrsta nekretnine

Apartman

Cijena:

340.116 EUR

Adresa

Makarska, Splitsko-dalmatinska

Opis

Predstavljamo novi luksuzan projekt u Makarskoj koji se sastoji od tri objekta, svaki sa 40 stambenih jedinica, (ukupno 120) i 144 garažna parkirna mjesta (etaže -1 i -2). Cijeli kompleks sastoji se i od zajedničkih dijelova: dva vanjska bazena, jacuzzy bazeni, dječja igraonica i koktel-bar na bazenu. Kompleks se nalazi na atraktivnoj lokaciji u mirnoj slijepoj ulici s panoramskim pogledom na more iz svih stanova i 15 min hoda do plaže (1.200m).

 

Arhitektonsko rješenje, dizajn prostora i kvaliteta gradnje napravljeni su po suvremenim svjetskim standardima, a poseban naglaskak stavljen je na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja. Kupcima se nudi opcija organizacija najma stanova kako bi ostvarili određni povrat na investiciju kada ne koriste svoju nekretninu.

 

Makarska je priobalni grad s 15.000 stanovnika i jedno je od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. Pješčana i šljunčana plaža, duga je gotovo 2 km i prepoznatljiv je simbol Makarske. Sunce ju obasjava više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 20°C od lipnja do rujna, a čisto plavo more od lipnja do listopada ima temperaturu iznad 20°C. Za ljetnih večeri luka je puna jahti i turističkih izletničkih brodova, a središte grada puno je mladosti koja uživa u zabavnim i kulturnim priredbama.

 

Vrhunska gradnja i luksuzno uređenje, blizina svih društvenih sadržaja, otoka Brača i Hvara, uz blizinu prekrasnih plaža i čistog mora čine ove apartmane savršenom investicijom i mjestom za odmor. Kompleks se nalazi 75 km od splitske zračne luke, odnosno 70 min vožnje automobilom.

 

OPIS APARTMANA:

Stan Z1-S101 – 1. kat – stambena površina 70,23 m2 (3 spavaće sobe + kupaonica + WC) + balkon (21,49 m2), sve neto obračunske površine 80,98 m2 = 340.116 EUR

 

Kupac ima mogućnost kupnje garažnog parkirnog mjesta uz nadoplatu od 25.000 EUR na etaži -1 i 20.000 EUR na etaži -2.

 

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.

Datum useljenja: Q1/2025

www.sanpatrik.eu

Pojedinosti

  • Blizina dućana
  • Miran predio
  • Velika terasa
  • Velike staklene stijene

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik