Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine LUKSUZ U LONDONU: OTKRIJTE DAMAC TOWER I VERSACE HOME

LUKSUZ U LONDONU: OTKRIJTE DAMAC TOWER I VERSACE HOME

Vrsta nekretnine

Cijena:

940.000 EUR

Adresa

London, UK

Opis

Predstavljamo Damac Tower Nine Elms u Londonu koji u suradnji s prestižnim talijanskim brendom Versace Home nudi jedinstvenu priliku da iskusite luksuzan životni stil u jednoj od najatraktivnijih svjetskih metropola. Ovaj veličanstveni neboder od 50 katova pravo je arhitektonsko remek-djelo koje odiše luksuzom, dizajnerskim sadržajima i životnim stilom svjetske klase.

 

Uživajte u srcu svjetske metropole

Postanite dio živopisne londonske scene i prepustite se svim čarima koje ovaj grad nudi. Tower Nine Elms Vam nudi život u srcu kulture, uz dizajnerske dragulje, svjetske premijere, restorane s Michelinovim zvjezdicama te nezaboravne koncerte i predstave.

 

Transformacija u ultramodernu četvrt

Tower Nine Elms je smješten između Vauxhalla i Battersa, područja koje prolazi kroz ogromnu transformaciju gdje veliki svjetski developeri ulažu milijarde funti. Ovo područje se razvija u ultramodernu rezidencijalnu četvrt i međunarodno značajno poslovno središte, a također postaje novi centar umjetnosti i kulture u gradu. Zbog dobre lokacije Tower Nine Elms nudi izuzetnu povezanost i brz pristup svemu što London može ponuditi.

 

Luksuz na razini svjetske elite

Ovo nije samo život u Londonu; ovo je stil života na razini svjetske elite. U suradnji s Versace Home, Tower Nine Elms nudi raskošne interijere te životni stil obogaćen sofisticiranim dizajnom, pasivnim prihodom i prestižom koji dolazi s vlasništvom ovakve vrste nekretnine. Od privatnih kinodvorana, lounge barova i dječijih igraonica do vrhunskih spa sadržaja na 23. katu, svaka dimenzija vašeg novog doma dizajnirana je s pažnjom koju Versace posvećuje detaljima, obećavajući luksuz i originalnost.

 

Ekskluzivna kolekcija stanova

U ponudi je trenutno kolekcija stanova s jednom, dvije, tri i pet spavaćih soba. Svaki stan pruža prostran i ugodan prostor za opuštanje, uz pristup spa sadržaju i zadivljujućem pogledu na grad.

 

Vaša prilika da postanete dio ove ekskluzivne zajednice i iskusite najbolje od života u svjetskoj metropoli vas čeka. Dobrodošli u Damac Tower Nine Elms – gdje luksuz postaje vaša svakodnevica.

Pojedinosti

  • Osiguranje 24 h
  • Portir

Video

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik