Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Krk: luksuzni 4-S apartman (122 m2), vrt, bazen

Krk: luksuzni 4-S apartman (122 m2), vrt, bazen

Vrsta nekretnine

Apartman

Cijena:

780.000 EUR

Adresa

Krk, Primorsko-goranska

Opis

Prodaju se luksuzno opremljeni apartmani u Malinskoj na otoku Krku, 200 metara od plaže, u novogradnji – urbanoj vili s 3 apartmana. Atraktivna destinacija na sjevernom dijelu otoka uz predivne plaže i očaravajuće prirodne ljepote, udaljena je 14 km od zračne luke i 35 km od grada Rijeke.

 

Apartman S1 nalazi se u prizemlju vile i sastoji se od: hodnika, 3 spavaće sobe (16,56 m2 + 11,40 m2 + 9,75 m2 ), 2 kupaonice, toaleta, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, natkrivene terase, dva vanjska parking mjesta (PM1 i PM2) te vrta s grijanim bazenom, ukupne neto obračunske površine 122,77 m2.

 

Prilikom gradnje poštovalu su se najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima kao što su: podno grijanje i Mitsubishi klime u svim prostorijama, vanjska stolarija s velikim kliznim stijenama, prvoklasna keramika i fasada od travertina, protuprovalna vanjska i unutarnja vrata proizvođača Diere, punionica el.vozila, uređene okućnice i vrtovi obogaćeni mediteranskim biljem te još mnogo drugih detalja.

 

Krk je najveći hrvatski otok smješten u sjevernom dijelu Jadranskog mora, s kopnom je spojen Krčkim mostom, a zbog raznolikog i jedinstvenog reljefa posjetiteljima pruža mogućnost aktivnog odmora, kao što su biciklizam i planinarenje ili pak uživanje u brojnim uvalama i prelijepim kristalnim plažama.

 

OPIS STANA:

Stan S1 – prizemlje – stambena površina 100,38 m2 (3 spavaće sobe + 2 kupaonice + WC) + natkrivena terasa (13,34 m2) + vrt s grijanim bazenom (28,52 m2) + 2 vanjska parking mjesta = 780.000 EUR

 

Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.

www.sanpatrik.eu 

Pojedinosti

  • Blizina dućana
  • Blizina plaže
  • Ekskluzivan interijer

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik