Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Canal Crown de Grisogono: Luksuzni stanovi u Dubai Business Bayu

Canal Crown de Grisogono: Luksuzni stanovi u Dubai Business Bayu

Vrsta nekretnine

Stan

Cijena:

600.000 EUR

Adresa

Dubai, UAE

Opis

Predstavljamo vam Canal Crown de Grisogono, arhitektonski čudo smješteno uz obalu Dubai kanala. Ovaj prestižni stambeni projekt u Business Bayu je plod suradnje Damaca i švicarske tvrtke de Grisogono, poznate po svojem luksuznom nakitu i satovima. S dva elegantno dizajnirana tornja koja nude zaobljene balkone i bujno zelenilo u svakom stanu, Canal Crown de Grisogono predstavlja vrhunac suvremenog stanovanja.

 

Inspiriran grčkom riječju ‘Chrysogonos’ – što znači ‘rođen od zlata’ – de GRISOGONO je luksuzan brend koji je 1993. godine osnovao stručnjak za crne dijamante Fawaz Gruosi, Talijan libanonskog podrijetla. de GRISOGONO svoje korijene vuče iz tradicionalnog visokog nakita koji je bio popularan tijekom Genevske renesanse u 16. stoljeću. Međutim, čak i kao moderna radionica, brend ostaje vjeran tradicionalnom majstorstvu, dok se njegovi najfiniji satovi i nakit i dalje razvijaju.

 

Premium stanovi:

Od studija do četverosobnih stanova i dupleks penthousea, svaka jedinica odiše elegancijom i modernim dizajnom. Visokokvalitetni materijali i oprema, u kombinaciji s panoramskim pogledima na Dubai Canal ili Burj Khalifu, najvišu zgradu na svijetu, čine ove stanove istinskim investcijskim draguljima.

 

Luksuzni sadržaji:

  • Inspirativni vrtovi s planetarnim motivima
  • Spa kapsule u obliku NLO-a
  • Moderni bazeni i fitness centar
  • Virtual reality plivanje
  • Dječje igralište i javni park
  • Pristup plaži i luksuznom hotelu sa spa centrom
  • 24/7 osiguranje

 

Vrhunska lokacija:

Smješten u srcu Business Baya, Canal Crown de Grisogono nudi jednostavan pristup najatraktivnijim lokacijama Dubaija, uključujući Burj Khalifu, Dubai Mall i Dubai Fountain.

 

Završetak projekta: Q4 2027. godine

 

Ne propustite priliku za život u jednom od najuzbudljivijih arhitektonskih remek-djela Dubaija. Uz nebeski ulaz i opservatorijsku palubu, svaki dan u Canal Crown de Grisogono bit će ispunjen raskoši i luksuzom. Kontaktirajte nas za više informacija i otkrijte svoj novi dom ili investicijsku priliku u srcu Dubaija.

Video

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik