Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine ATRAKTIVNA NOVOGRADNJA U D. DUBRAVI (3S – 97 M2), DIZALICA TOPLINE

ATRAKTIVNA NOVOGRADNJA U D. DUBRAVI (3S – 97 M2), DIZALICA TOPLINE

Vrsta nekretnine

Stan

Cijena:

291.398 EUR

Adresa

Zagreb,

Opis

U zagrebačkoj četvrti Donja Dubrava u izgradnji je moderna stambena zgrada na četiri etaže (podzemna garaža, prizemlje i 2 kata) s ukupno 30 stambenih jedinica (dvosobni i trosobni stanovi). Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji – mirna obiteljska mikrolokacija u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja i 500 metara od tramvajske stanice na Aveniji Dubrava.

 

Vrlo aktualno s obzirom na energetsku krizu – u sve stanove ugrađuje se podno grijanje putem dizalica topline Vaillant (vlastita regulacija grijanja i potrošnje), novo integrirano rješenje za grijanje i opskrbu toplom vodom. Sustav odlikuje kompaktan dizajn, intuitivno upravljanje, pametno povezivanje, jednostavno servisiranje, tihi rad te niski pogonski troškovi. Ušteda u odnosu na grijanje na plin iznosi preko 25%.

 

Hlađenje će biti riješeno putem klimatizacijskih uređaja s mogućnošću upravljanja na daljinu. Vanjske jedinice klimatizacijskih uređaja i dizalica topline postavljati će se na krov zgrade.

 

U izgradnji zgrade koriste se visokokvalitetni materijali i oprema te će stan biti energetskog certifikata A. Zgrada se gradi od armirano betonske (AB) konstrukcije, a pregradni zidovi unutar stanova izrađeni su metodom suhe gradnje (gips-kartonske ploče s kvalitetnom zvučnom izolacijom). Glavni izvođač radova je zagrebačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.

 

Na ulazu u svaki stan nalaze se protuprovalna, protupožarna i protudimna vrata, podovi su obloženi kvalitetnim parketom renomiranog proizvođača, vrhunskom keramikom uz kupaonsku i sanitarnu opremu uglednih dobavljača. Vanjska stolarija je PVC u boji s aluminijumskim roletama (električni podizači u dnevnom boravku) i kvalitetna toplinska izolacija.

 

Podzemna etaža sadrži ukupno 18 parkirnih mjesta, dok su u prizemlju 19 vanjska parkirna mjesta. Zgrada će imati tri zasebna ulaza, dva ulaza će imati lift.

 

Stan S-25 nalazi se na 2. katu i sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe (12 i 10 m2), dvije kupaonice, izbe, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka i dvije nenatkrivene terase; sve neto obračunske površine 79,44 m2.

 

U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, dječji vrtić, osnovna škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarketi, restorani, caffe-barovi, dok je tramvajska stanica na Aveniji Dubrava udaljena 6 minuta hoda.

 

OPIS STANA:

Stan S-25 – 2. kat – stambena površina 71,72 m2 (2 spavaće sobe + 2 kupaonice) + nenatkrivena terasa1 (22,89 m2) + nenatk. terasa2 (7,98 m2)+ garažno parkirno mjesto (28 m2) + ostava (7,44 m2); ukupna neto obračunska površina 97,13 m2 = 291.398 EUR

 

Datum useljenja: ljeto/2024

Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

Mogućnost kupnje kreditom banke uz povoljne uvjete.

Tablicu svih stanova možete skinuti na sljedećem linku:

https://bit.ly/tablica_stanova

 

Za ostale detalje ili termin sastanka, stojimo na raspolaganju.

www.sanpatrik.eu

 

Agencijska naknada za kupca iznosi 2% + pdv.

U navedenu cijenu agencijske naknade uključeno je pravno savjetovanje, financijsko savjetovanje, sigurnost cijelom procesu preko licencirane agencije i police osiguranja kod Grawe osiguranja d.d., upis prava vlasništva i transfer režija na novog vlasnika te savjetovanje tijekom cijelog procesa.

Pojedinosti

  • Blizina dućana
  • Blizina škole

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik