Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Amruševa – Centar: 3-S stan + ured (107,87 m2) s terasom i pogledom

Amruševa – Centar: 3-S stan + ured (107,87 m2) s terasom i pogledom

Vrsta nekretnine

Stan

Cijena:

570.000 EUR

Adresa

Zagreb, Grad Zagreb

Opis

Prodaje se poslovni prostor površine 107,7 m2 u strogom centru Zagreba u Amruševoj ulici. Prostor je smješten u potkrovlju dobro održavane zgrade s liftom. Lokacija je iznimna – samo 300 m i 4 minute hoda od Trga bana Jelačića i 150 m od parka Zrinjevac.

 

Poslovni prostor se nalazi na petom katu, sastoji se od pet ureda, dva hodnika, pretprostora sanitarnog čvora, dva sanitarna čvora i čajne kuhinje, ukupne površine 100,92 m2, s velikom nenatkrivenom terasom južne orijentacije s koje se pruža panoramski pogled na donji grad, površine 27,80 m2.

 

U naravi poslovni prostor je pregređan i trenutno se sastoji od stana s dvije spavaće sobe i prekrasnim pogledom na zagrebačku katedralu te poslovnog prostora koji se sastoji od jednog ureda, sobe za sastanke, čajne kuhinje, sanitarnog čvora i terase s panoramskim pogledom.

 

Kompletna adaptacija i namještanje prostora izvršeni su 2018. godine, a stan je opremljen klimatizacijskim uređajima, video-portafonom i optičkim internetom. Grijanje je plinsko etažno. Brojila za struju, vodu i plin zasebna su u svakom stanu u zgradi.

 

Uz stan ne dolazi parkirno mjesto, no postoji mogućnost kupnje godišnje karte u javnoj garaži na Langovom trgu udaljenoj 450 metara ili u Petrinjskoj (600 m).

 

Posebnost ovoga prostora su mikro i makro lokacija, u mirnoj i šarmantnoj ulici koja pruža potreban mir i privatnost, a nadomak svih društvenih sadržaja koje nudi strogi centar grada.

 

OPIS:

PP-14 – 5. kat – stambena površina 100,92 m2 (2 spavaće sobe + 2 sanitarna čvora + ured + soba za sastanke) + nenatkrivena terasa (27,80 m2) = 570.000 EUR

 

Vlasništvo je uredno 1/1.

Mogućnost kupnje kreditom banke.

www.sanpatrik.eu 

Pojedinosti

  • Blizina centra
  • Pogled panoramski
  • Velika terasa

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik