Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine AMALI: ŽIVITE SVOJE SNOVE NA OTOKU ULTRA-LUKSUZA

AMALI: ŽIVITE SVOJE SNOVE NA OTOKU ULTRA-LUKSUZA

Vrsta nekretnine

Kuća

Cijena:

75.000.000 EUR

Adresa

Dubai, UAE

Opis

Dobrodošli u Vaš osobni rajski kutak i otkrijte život bez premca na privatnom otoku Amali. Svaka vila na otoku Amali ispred Dubaija odraz je istinskog ultra-luksuza. Ovdje luksuz nije samo u raskoši; to je stvaranje okruženja gdje se sofisticiranost i elegancija spajaju s funkcionalnim dizajnom. Međunarodno priznati tim dizajnera, arhitekata i izvođača pažljivo je oblikovao svaki prostor kako bi ponudio jedinstveni mix umjetničkih detalja i moderne praktičnosti, postavljajući nove standarde u luksuznom stanovanju.

 

U svoj otočni dom možete doći zrakom ili morem i to izravno sa svog privatnog pristaništa. Pristaništa na Amali otoku opremljena su za prihvat raznih motornih i jedrilica, uključujući prestižnu Rivu Rivarama 44. Omiljena među ikonama i kraljevskim obiteljima, ova plovila mogu biti vaša uz kupnju vile.

 

Centralni klub središte je života na Amali otoku. Bilo da stižete morem ili nakon šetnje kroz slikovite botaničke vrtove, prepustite se bogatstvu aktivnosti. Uživajte u plutajućem bazenu s morskom vodom, divite se panoramskim pogledima s gornjih bazena na horizontu ili se prepustite uzbudljivim vodenim sportovima.

 

Klub Amali otoka nudi niz pažljivo odabranih kulinarskih doživljaja u očaravajućim okruženjima, uz trgovinu gurmanskih proizvoda za sve vaše potrebe. Od bara s sokovima i Teppanyaki roštilja do salona za članove i sobe za pušenje cigara, svaki detalj je osmišljen za vaš užitak.

 

Pronađite mir u našem klubskom spa centru, gdje je svaki tretman poziv na opuštanje. Uz sadržaje kao što su sauna, parna soba i prostor za fitness, naši licencirani terapeuti posvetit će se pružanju personaliziranih wellness terapija koje su prilagođene vašim željama.

 

Odaberite vilu svojih snova:

Vila Amorino: Elegancija s 5 spavaćih soba na 1.053 m2, na parceli od 2.800 m2.

Vila Aurora: Raskoš s 6 spavaćih soba na 1.486 m2, na parceli od 3.700 m2.

Vila Aria: Remek-djelo s 7 spavaćih soba na 2.050 m2, na parceli od 4.300 m2.

Vila Avatea: Vrhunac luksuza s 7 spavaćih soba na 3.300 m2, na parceli od 6.000 m2.

Otok Amali nije samo mjesto za život; to je način života. Iskoristite priliku za život u jednom od jedinstvenih projekata na planetu. Za dodatne informacije i detalje o ovoj ekskluzivnoj ponudi, slobodno se obratite timu San Patrik nekretnina.

Lokacija

Kalkulator hipoteke

- €
Mjesečno
  • Glavnica i kamate -
  • Osiguranje -
%
San Patrik