Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Hrvatska dobila predstavnika u prestižnoj međunarodnoj nekretninskoj organizaciji

Hrvatska dobila predstavnika u prestižnoj međunarodnoj nekretninskoj organizaciji

12 srpnja, 2023

San Patrik nekretnine, istaknuta agencija za nekretnine koja posluje na hrvatskom tržištu, odabrana je za članstvo u prestižnoj organizaciji Leading Real Estate Companies of the World® (LeadingRE) sa sjedištem u Londonu, objavio je danas Ivan Varat, izvršni direktor.

 

Leading Real Estate Companies of the World® je globalna zajednica tvrtki iz nekretninske industrije koja se sastoji od 550 agencija odabranih za članstvo temeljem visokih standarda za kvalitetu usluge i postignute rezultate. Sa 4.900 ureda i 138.000 prodajnih agenata u više od 70 zemalja, izabrane agencije predstavljaju tržišne lidere iz cijelog svijeta s fokusom na premium uslugu.

Prednost za klijente San Patrika je suradnja s odabranim lokalnim profesionalcima uz direktni kontakt s kupcima i vrhunskim agencijama za nekretnine diljem svijeta. Agenti San Patrika također imati će mogućnosti koristiti međunarodnu mrežu preporuka, nagrađivane programe i događanja za osobni profesionalni razvoj, marketing resurse i najnovija znanja iz inudstrije.

 

Varat napominje kako izbor za podružnicu mreže Leading Real Estate Companies of the World® predstavlja još jedan korak u razvoju tvrtke i njezine sposobnosti pružanja usluga na hrvatskom tržištu.

 

“Zadovoljni smo što je San Patrik dio naše istaknute mreže vrhunskih brokerskih kuća. Tvrtka ima besprijekornu reputaciju u Republici Hrvatskoj, a mi smo posvećeni tome da joj pomognemo u postizanju još većeg uspjeha,” rekao je Paul Boomsma, predsjednik i glavni izvršni direktor LeadingRE. “Kao član LeadingRE, San Patrik kombinira autentična, lokalna znanja s neusporedivim resursima i globalnim kontaktima s najkvalitetnijim tvrtkama za nekretnine diljem svijeta.”

San Patrik je boutique agencija za nekretnine, a strastveni i iskusni tim profesionalaca specijalizirao se za kvalitetne novogradnje i projekte u razvoju na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i okolici, Istri te Dalmaciji uz personaliziranu uslugu, pažnju na detalje i odlično poznavanje tržišta.

 

“Ulazak agencije San Patrik nekretnine u renomirano društvo ponajboljih svjetskih stručnjaka iz nekretninske industrije iskorak je koji otvara velike potencijale rasta i razvoja, i to ne samo za našu agenciju nego za cijelo hrvatsko tržište. Hrvatska do sada nije imala predstavnika u ovoj organizaciji koja postoji od 1963. godine tako da je pred nama puno posla kako bi sustavno predstavili naše tržište na globalnoj razini i pripremili kvalitetne projekte koji zadovoljavaju visoke kriterije međunarodnih investitora. Spremni smo i veselimo se izazovima koji su pred nama.”, rekao je Ivan Varat, izvršni direktor agencije San Patrik.

Slični članci

San Patrik nekretnine Članovi LeadingRE, Savills Njemačka i San Patrik uspostavili partnerstvo 13 rujna, 2023

Članovi LeadingRE, Savills Njemačka i San Patrik uspostavili partnerstvo

S ciljem veće suradnje i povezanosti na globalnoj razini, Savills Germany Residential GmbH i San Patrik nekretnine, oba prestižna člana mreže Leading Real Estate Companies of the World® potpisali su sporazum o partnerstvu. Savills, renomirani globalni pružatelj usluga u sektoru nekretnina čije su dionice izlistane na londonskoj burzi, ima bogatu povijest koja seže do 1855. […]

San Patrik nekretnine Europska tržišta nekretnina u padu 20 lipnja, 2023

Europska tržišta nekretnina u padu

Iako službeni podaci DZS-a (Državni zavod za statistiku) pokazuju da su cijene u Q4/22 porasle za 4.7%, na tržištu nekretnina u Hrvatskoj u 2023. godini primjetan je pad potražnje, manji broj transakcija i lagano usporavanje tržišta. Nakon konstantnog podizanja kamatnih stopa ECB-a od srpnja 2022. godine s ciljem gašenje požara zvanog inflacija, logično je bilo […]

San Patrik nekretnine Dobra procjena vrijednosti oglašene nekretnine brže dovodi prave kupce 6 veljače, 2023

Dobra procjena vrijednosti oglašene nekretnine brže dovodi prave kupce

Procjena vrijednosti nekretnine je korak koji prodavatelji na našem tržištu često preskoče. Pod utjecajem informacija koje su dostupne široj javnosti mnogi su skloni zaključiti da mogu staviti cijenu koja im je potrebna, a ne onu koja je tržišno prihvatljiva tj. realna. Ukratko, skloni su pretjerati. Pa tako neke nekretnine mjesecima obilaze oglasnike, a vlasnici se […]