Choose language San Patrik nekretnine
San Patrik nekretnine Članovi LeadingRE, Savills Njemačka i San Patrik uspostavili partnerstvo

Članovi LeadingRE, Savills Njemačka i San Patrik uspostavili partnerstvo

13 rujna, 2023

S ciljem veće suradnje i povezanosti na globalnoj razini, Savills Germany Residential GmbH i San Patrik nekretnine, oba prestižna člana mreže Leading Real Estate Companies of the World® potpisali su sporazum o partnerstvu.

Savills, renomirani globalni pružatelj usluga u sektoru nekretnina čije su dionice izlistane na londonskoj burzi, ima bogatu povijest koja seže do 1855. godine. S centralnim uredom u Londonu, firma djeluje u više od 70 zemalja širom svijeta, koristeći ekspertizu više od 39.000 stručnjaka kako bi klijentima ponudila vrhunsko znanje i iskustvo u sektoru nekretnina. Savills Njemačka sa sjedištem u Berlinu, njemačka je podružnica ove multinacionalne tvrke koja pruža sveobuhvatne savjetodavne, upravljačke i transakcijske usluge od 1991. godine.

Savills Njemačka San Patrik

S druge strane partnerstva, boutique agencija San Patrik nekretnine izgradila je reputaciju kao istaknuti igrač na hrvatskom tržištu nekretnina, prepoznat po predanom pružanju vrhunskih usluga svojim klijentima.

Ovo partnerstvo simbolizira usklađene vizije i ambicije obje tvrtke, djelujući kao most koji povezuje njemačko i hrvatsko tržište nekretnina. Suradnja je osmišljena kako bi poticala razmjenu znanja, osiguravajući klijentima pristup širem spektru mogućnosti. Štoviše, misija ovog parnerstva je predvoditi inovativne održive projekte koji će imati pozitivan utjecaj na širu zajednicu.

Pratite nas za više novosti o ovom partnerstvu. Radujemo se što ćemo zajedno postaviti nove standarde i inovacije u industriji nekretnina.

Slični članci

San Patrik nekretnine Hrvatska dobila predstavnika u prestižnoj međunarodnoj nekretninskoj organizaciji 12 srpnja, 2023

Hrvatska dobila predstavnika u prestižnoj međunarodnoj nekretninskoj organizaciji

San Patrik nekretnine, istaknuta agencija za nekretnine koja posluje na hrvatskom tržištu, odabrana je za članstvo u prestižnoj organizaciji Leading Real Estate Companies of the World® (LeadingRE) sa sjedištem u Londonu, objavio je danas Ivan Varat, izvršni direktor.   Leading Real Estate Companies of the World® je globalna zajednica tvrtki iz nekretninske industrije koja se […]

San Patrik nekretnine Europska tržišta nekretnina u padu 20 lipnja, 2023

Europska tržišta nekretnina u padu

Iako službeni podaci DZS-a (Državni zavod za statistiku) pokazuju da su cijene u Q4/22 porasle za 4.7%, na tržištu nekretnina u Hrvatskoj u 2023. godini primjetan je pad potražnje, manji broj transakcija i lagano usporavanje tržišta. Nakon konstantnog podizanja kamatnih stopa ECB-a od srpnja 2022. godine s ciljem gašenje požara zvanog inflacija, logično je bilo […]

San Patrik nekretnine Dobra procjena vrijednosti oglašene nekretnine brže dovodi prave kupce 6 veljače, 2023

Dobra procjena vrijednosti oglašene nekretnine brže dovodi prave kupce

Procjena vrijednosti nekretnine je korak koji prodavatelji na našem tržištu često preskoče. Pod utjecajem informacija koje su dostupne široj javnosti mnogi su skloni zaključiti da mogu staviti cijenu koja im je potrebna, a ne onu koja je tržišno prihvatljiva tj. realna. Ukratko, skloni su pretjerati. Pa tako neke nekretnine mjesecima obilaze oglasnike, a vlasnici se […]