Choose language San Patrik nekretnine
BlogSan Patrik nekretnine Ivan Varat

Ivan Varat

Ivan Varat je osnivač i izvršni direktor boutique agencije San Patrik nekretnine sa sjedištem u Zagrebu. Danas je ova obiteljska tvrtka kvalitetna brokerska kuća i članica Leading Real Estate Companies of the World®, globalne zajednice tvrtki iz nekretninske industrije koja se sastoji od 550 agencija odabranih za članstvo temeljem visokih standarda za kvalitetu usluge i postignute rezultate. Sa 4.900 ureda i 138.000 prodajnih agenata u više od 70 zemalja, izabrane agencije predstavljaju tržišne lidere iz cijelog svijeta s fokusom na premium uslugu.

Obrazovanje i akademska postignuća:
Ivan je 2023. godine završio MBA program, smjerovi management (ZSEM) i međunarodni marketing (Luiss) te stekao stručni naziv magistar poslovne administracije (mag. oec.; eng. MBA). Njegov akademski put odveo ga je u cijenjenu Zagrebačku školu ekonomije i managementa te vodeću talijansku poslovnu školu Luiss Business School u Rimu. Ivanova predanost i intelektualna snaga vidljivi su u njegovom magistarskom radu koji je obrađivao temu „Projektni pristup prodajnom ciklusu u industriji nekretnina“ te zaradio odličnu ocjenu. Rad je napisao pod mentorstvom dr.sc. Siniše Krajnovića, partnera u McKinsey & Company. Ovo postignuće učvrstilo je Ivanovu poziciju predvodnika u svom području.

Iskustvo i stručnost:
Uz sedam godina iskustva u industriji nekretnina, Ivan posjeduje iznimno razumijevanje izazova i trendova koji oblikuju poslovno okruženje. Tijekom svoje karijere usavršavao je svoju stručnost na području rezidencijalnih i luksuznih nekretnina, stekavši detaljno razumijevanje tržišta, preferencija klijenata i tržišnih prilika.

Skup Ivanovih vještina nadilazi tradicionalne prakse u poslovanju nekretninama. On je profesionalac koji razmišlja unaprijed i prati razvoj industrije te brzo primjenjuje inovativna rješenja i tehnologije budućnosti. Njegova stručnost u analizi tržišta i strateškom planiranju osigurava da klijenti dobiju vrhunsku uslugu i rezultate.

Personalizirani pristup usmjeren na klijenta:
Ivan koristi personalizirani i savjetodavni pristup kako bi razumio jedinstvene potrebe i ciljeve svojih klijenata. Prilagođavanjem taktika i pružanjem stručnih smjernica, osigurava da je put svakog klijenta do zadanih ciljeva ugodan i uspješan. Ivanova predanost pružanju vrhunske usluge i izgradnji dugotrajnih odnosa zaslužila je povjerenje i odanost njegovih klijenata.

Vizija za San Patrik:
Kao vizionar iza San Patrika, Ivan Varat je pozicionirao boutique agenciju koja daje prednost izvrsnosti, integritetu i iskustvu po mjeri svakog klijenta. Pod njegovim vodstvom San Patrik je postao sinonim za luksuz, kvalitetu i uslugu bez premca na hrvatskom tržištu nekretnina.

Povežite se s Ivanom:
Ivan pozdravlja svaku priliku da surađuje, podijeli svoju stručnost i pomogne Vam u ostvarenju vaših ciljeva. Bilo da tražite stambenu nekretninu, luksuznu investiciju ili strateški savjet o investicijama u nekretnine, Ivanovo znanje, iskustvo i predanost stoje vam na raspolaganju.

Obratite se Ivanu već danas te istražite kako vas može voditi na putovanju u svijetu nekretnina i postići rezultate koji nadilaze vaša očekivanja.

#RealEstateExpert #LuxuryRealEstate #ResidentialRealEstate #ClientCentricApproach #SanPatrik

Jezici

hrvatski
engleski